Medicijnwiel-jaarprogramma

Hét jaarprogramma voor de hereniging van tweelingzielen

 

Lieve Tweelingzielen,

Welkom op de pagina van het medicijnwiel-jaarprogramma, hét “tweelingzielen-jaarprogramma” dat zich richt op het in hereniging raken met jouw tweelingziel, aan de hand van het medicijnwiel.

Het medicijnwiel is de "moeder aarde-astrologie" van de Native Amerikanen en daarmee hét medicijn waarmee jij in harmonie zult raken met jouw Hogere Zelf, met jouw tweelingziel.

Het medicijnwiel heeft namelijk als uitgangspunt: "zo binnen, zo buiten", wat betekent dat wanneer jij een staat van eenheid bereikt met jouw Hogere Zelf, dit zich uit in jouw buitenwereld en jij daarin ook in Union raakt met jouw tweelingziel.

Je vindt hiervoor allerlei Tweelingzielen Masterclasses (uitgebreide tarotreadings op video met de nodige Avalon humor ;-) in het programma, waarin jij meer leert over wie jij bent als tweelingziel en hoe de tweelingzielenreis precies werkt, zodat jij gericht actie kunt ondernemen op jullie hogere pad.

Als tweelingziel ben jij naar de aarde gekomen met een hele specifieke reden: om te herenigen met jouw tweelingziel, zodat jullie gezamenlijke licht en liefde hier op aarde van de hoogste helende frequentie zal zijn en daarmee de mensheid en ons Pachamama helpen te helen en ontwaken.

Iedere tweelingziel heeft daarvoor een specifieke "zielsmissie" uitgekozen, welke zielsmissie tijdens dit programma meer vorm zal krijgen voor jou en meer helder zal worden.

Wanneer je in scheiding bent met je tweelingziel, zul je altijd het gevoel blijven houden, dat je “iets” mist in je leven. Dit gevoel zet jou aan tot het zoeken naar manieren om in hereniging te raken met jouw tweelingziel en jouw engelen brachten jou vervolgens bij het jaarprogramma ;-)

Met het medicijnwiel-jaarprogramma ga je met mij en een mooie groep van Divine Feminines (alleen vrouwen) in een besloten Facebook-groep en middels een online e-learningprogramma, gedurende 13 nieuwe manen, het medicijnwiel doorlopen. Je wordt door mij als Q’ero Sjamaan Ituha ingewijd in het leven van jouw Hogere Zelf: het pad van jouw tweelingziel.

De Q’ero sjamanen geloven erin dat de mens 2 wegen bewandelt, rechts en links. De rode en de witte weg. De witte weg is jouw lotsbestemming, dit staat al vast voor jou en is neergelegd in jouw incarnatieplan en de afspraken die jij met jouw tweelingziel en Akasha (Kronieken) Meesters hebt gemaakt. De rode weg is jouw eigen creatie en inbreng. Jij kunt jouw eigen weg en lot bepalen door te werken aan het doorbreken van jouw patronen en negatieve overtuigingen.

Het programma zit daarom boordevol Native Amerikaanse rituelen, die wij samen uitvoeren en waarover wij kunnen delen in de Facebook-groep, om herkenning bij elkaar te kunnen vinden en samen te kunnen helen!

De Facebook-groep is daarnaast voor jou ook een platform om jezelf te kunnen uiten, om je pijn én overwinningen met andere vrouwen te delen en misschien in jouw geval wel je talenten te ontwikkelen door middel van tarotreadings voor de groep.

Ervaring Mirjam Tolkamp, deelneemster van het programma 2020-2021 & 2021-2022:

"Lieve mooie vrouwen, godinnen! Die wij zijn! Ik voel mij zo dankbaar voor deze groep en dank je Avalon voor jouw prachtige programma in samenwerking met Spirit. Ik weet nog in de lente hoe "eng" ik het vond mee te gaan doen met het medicijnwiel-jaarprogramma en toen overal een adelaar zag! Als ik zie hoeveel krachtiger ik ben, nu, vergeleken met toen, zoveel meer zelfliefde en overgave en dit nieuwe jaar voelt ook lichter!".

Omdat Mirjam de begeleiding erg fijn vond en alle sjamanistische reizen, heeft zij twee jaren achter elkaar deelgenomen, net als Sandra, Joyce en Liane.

13 nieuwe manen

De jaarkalender van de Native Amerikanen, is "lunair", dat betekent dat we niet met "de maanden" meegaan in de natuur, maar dat hun jaarkalender bestaat uit 13 nieuwe manen.

Deze 13 nieuwe manen hebben de kracht om alle Divine Feminine archetypes in jou te ontwaken, zij brengen jou weer in lijn met jouw ware natuur: “het jonge meisje / de maagd”, in het Oosten op het medicijnwiel, “de goede moeder” in het Zuiden, “de tovenares / de magiër / de verleidster” in het Westen, de periode van het loslaten en onze transformatie en in het Noorden het archetype van “de Sjamaan in ons” en “de oude wijze vrouw”, zodat jij het pad van jouw hart zal gaan bewandelen en naar jouw eigen innerlijke wijsheid zult gaan luisteren. Jouw lichaam wéét al wat er gaat gebeuren!

Iedere windrichting van het medicijnwiel bewandelen we een ander pad. In het Zuiden is dat bijvoorbeeld het pad van "liefde en vertrouwen". In het Zuiden, gelijk aan de zomerperiode in de natuur en de Volle Maan, werken wij daarom aan jouw zelfliefde en zelfvertrouwen. In het Westen is dat het pad van "introspectie en transformatie", waarin jij leert loslaten wat niet meer passend is voor jou, zodat je in het Oosten kunt worden wedergeboren: jouw sjamanistische wedergeboorte.

Het programma begint daarom ieder jaar in het Oosten op het medicijnwiel, tijdens de eerste nieuwe lentemaan.

De natuurlijke menstruatiecyclus van de vrouw (ook wanneer je niet meer menstrueert) is verbonden aan de 13 nieuwe manen. Vrouwen zijn daarom intuïtiever, meer in verbinding met hun gevoel en hun eigen hogere innerlijke wijsheid, met “de Sjamaan in hen”. Het programma is daarom exclusief voor vrouwen, om de Godin in hen te ontwaken.

Let op: dit programma leidt jou niet op als Sjamaan. “De Sjamaan in jou” is het ontwaken van jouw eigen innerlijke wijsheid en de kracht die jij bezit, om in samenwerking met de spirit wereld, jouw éigen leven te creëren, vanuit jouw hart en hogere plan! Alles bestaat al voor jou!

Wij ontwaken “de Hekate” in jou. Zij is de heks, de verleidster, de tovenares, de oude wijze vrouw, zij is alles in één. Zij is dé vrouwelijke kracht die jij bezit, om te gaan leven vanuit jouw hart en weer te leren vertrouwen op jouw eigen stem.

Om jezelf te laten zien voor wie jij bent! Een prachtige Godin! Met magische krachten!

Levenslang zijn vrouwen onderdrukt geweest, afgebrand, verbannen, onze stem mocht niet worden gehoord. Als tweelingziel draag jij nog altijd deze zware energie met jou mee in jouw baarmoedergebied.

Maar jouw baarmoedergebied is geen plek voor zwaarte! Het is een plek voor het licht. Een plek voor nieuwe geboorte. We doorbreken samen jouw patronen en oude overtuigingen dat jij liefde niet waardig bent en doorlopen jouw sjamanistische dood en wedergeboorte!

13e rite van de Munay-Ki, "de rite van de baarmoeder"

Iedere nieuwe maan vangt er op het medicijnwiel een nieuwe cyclus aan voor onze sjamanistische dood en wedergeboorte. Deze nieuwe cyclus starten wij daarom altijd met een “13e rite van de Munay-Ki”, dé INCA baarmoeder-inwijding (rite van de baarmoeder) die jou helpt om de zwaarte (hucha) in jouw baarmoeder (ook wanneer je er geen (meer) hebt), te vervangen voor het licht, voor “Sami”, zoals dit bij de Q’ero Sjamanen wordt genoemd (afstammelingen van de INCA).

Naast deze 13e rite van de Munay-Ki voor de hereniging met jouw tweelingziel, die jij in het e-learningsysteem zult volgen iedere nieuwe maan, zit dit tweelingzielen-jaarprogramma boordevol sjamanistische reizen (altijd in audio vorm), die jou zullen helpen meer in hereniging te raken met jouw tweelingziel.

Wanneer je gewend bent om mee te doen aan de losse inwijdingen en baarmoeder-zegeningen bij mij, kun je dit programma zien als een soort van “lidmaatschap” op alle sjamanistische reizen die ik maandelijks geef, maar dan met begeleiding daarbij in de besloten Facebook-groep en allemaal extra’s, zoals Native Amerikaanse rituelen aan jouw eigen medicijnwiel, om jou te helpen jouw zwaarte (hucha) om te zetten in licht en jouw patronen uit jouw verleden te doorbreken en Tweelingzielen Masterclasses 3 keer per maand.

Je leert óók samenwerken met alle geboortetotemdieren van het medicijnwiel, waaronder jouw eigen geboortetotemdier en het geboortetotemdier van jouw tweelingziel! Hoe leuk is dat!

Na dit programma zul je geheel anders in het leven staan en naar de relatie met jouw tweelingziel kijken. Je zult de ander kunnen (h)erkennen voor wie hij/zij is en andersom! Let op: dit is geheel afhankelijk van in hoeverre jij het programma volgt en blijft volgen. Jouw eigen inzet is dus vereist voor hereniging met jouw tweelingziel!

Inhoud van het programma (in het e-learningsysteem van "a new spring"):

  • Iedere nieuwe maan een nieuwe audio opname van de 13e rite van de Munay-Ki (INCA baarmoeder-inwijding) twv €22,22 afgestemd op de energie van die maancyclus (de eerste 7 inwijdingen zijn “tempel-reizen” en verbinden jou met alle 7 heilige vlammen van de Opgestegen Meesters voor opschoning, opening en activatie van jouw gehele chakrasysteem. Voor jouw ascensie);
  • Iedere volle maan een nieuwe audio opname van de INCA baarmoeder-zegening twv €22,22 (leer werken met Eenhoorn-energie, Zeemeerminnen-energie en onder andere de energie van de Witte Adelaar (White Eagle);
  • Iedere dubbele datum een Elohim Engelen-inwijding twv €22,22 om alle 12 stralen van de Elohim Engelen in jouw aura te integreren voor algeheel ontwaken van jouw tweelingziel en het samenwerken met de hoogste orde van Engelen, de Elohim (opnames zijn van 2022 en 2023);
  • Iedere aanvang van een nieuw totemdierseizoen een nieuwe sjamanistische reis met dat geboortetotemdier, inclusief geboorte- en liefdeshoroscoop twv €22,22 (opnames van 2022 en 2023);
  • Iedere afnemende maan tot aan de herfst een Native Amerikaans ritueel aan het medicijnwiel, voor het helen van je innerlijke kind-wonden (voorkennis van het sjamanisme, medicijnwiel of tweelingzielen is niet nodig);
  • Iedere nieuwe en volle maan én ieder nieuw totemdierseizoen, bekijk je in het e-learningprogramma een “Tweelingzielen Masterclass”. Dit is een uitgebreide Tarotreading op video met aanvullende informatie om jou alles te leren over de tweelingzielenreis aan de hand van het medicijnwiel, voor de hereniging met jouw tweelingziel;
  • Lidmaatschap van de besloten Facebook-groep, waarin we ons verbinden met elkaar en "samen reizen" met alle prachtige vrouwen!

(Alle sjamanistische reizen zijn in de vorm van een audiobestand).

De Grote INCA-inwijding, de "Mosoq Karpay" die ieder jaar plaatsvindt tijdens de Leeuwenpoort op 8-8, is de enige inwijding die NIET inbegrepen is in het programma. 

Kosten programma

De Sjamanistische reizen die onderdeel zijn van het programma, kun je ook allemaal "los" bestellen. De totale waarde van al deze sjamanistische reizen bedraagt €88,88. De kosten van het programma bedragen ook €88,88. Je verkrijgt dan dus voor hetzelfde bedrag, het gehele jaar mijn begeleiding, verbinding met gelijkgestemde vrouwen in de besloten Facebook-groep, jouw eigen e-learning omgeving waarin je alle sjamanistische reizen terugvindt én alle Tweelingzielen Masterclasses en Native Amerikaanse rituelen.

 

Aanvang programma

Het programma vangt ieder jaar aan in de week van de eerste nieuwe maan na de lente-equinox, waarop wij het medicijnwiel zullen beginnen samen. De eerste 13e rite van de Munay-Ki die je volgt, is altijd op de eerste nieuwe lentemaan.

 

AANMELDEN

Wil je aan dit programma meedoen?

Op de aanmeldpagina lees je de aanvangstdatum en kun jij je inschrijven (wanneer dat voor de nieuwe ronde weer mogelijk is)!

Tijdens alle live-uitzendingen in de besloten Tweelingzielen Tarot Facebook-groep, vertel ik jou meer over dit programma en kun je mij eventueel ook jouw vragen stellen erover!

Ben je nog niet lid van deze prachtige community? Lid worden van de groep (alleen vrouwen) kan hier.

Is de aanmelding nog niet geopend door mij en wil je daarvan graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de maanbrief voor tweelingzielen.